taktilne površine i protuklizna rješenja ATT STOP

Proizvodnja taktilnih elemenata, projektiranje i ugradnja taktilnih površina i staza za orijentaciju slijepim i slabovidnim osobama. Protuklizna rješenja za sve klizave podloge

Trenutno pregledavate stranicu: Opći uvjeti


OPĆI UVJETI KORIŠTENJA MATERIJALA SA INTERNET STRANICA  www.att-stop.hr

  • Ovdje navedeni Opći uvjeti korištenja pisanih materijala, fotografija, popisa proizvoda i usluga s Internet stranica A.T.T. d.o.o. pravila su kojih su se dužni pridržavati svi korisnici navedenog sadržaja. Stoga Vas molimo da se upoznate s njima kako bismo izbjegli eventualne nesporazume i posljedice u vezi istih. Korištenjem sadržaja ove Internet stranice prihvaćate sve rizike koji nastaju iz korištenja ove Internet stranice.
  • Sve informacije objavljene na domeni att-stop.hr informativnog su karaktera i vlasništvo su A.T.T. d.o.o. Smiju se koristiti samo u privatne i nekomercijalne svrhe te se ne smiju kopirati, reproducirati ili na bilo koji način distribuirati trećima. Isto tako, zabranjuje se reprodukcija, umnožavanje ili distribucija dizajna ili podloge Internet stranica A.T.T. d.o.o., pojedinačnih elemenata, dizajna logotipa A.T.T. d.o.o., bez izričitog odobrenja A.T.T. d.o.o.
  • A.T.T. d.o.o. će uložiti razumne napore da održi www.att-stop.hr stranice potpuno funkcionalnima i da sve objavljene informacije budu točne i potpune, ali nije odgovorno za povremeno nefunkcioniranje stranica, eventualnu netočnost informacija, kao niti za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem informacija ili nemogućnošću pristupa istima. Informacije dostupne na www.att-stop.hr ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, stoga A.T.T. d.o.o. nije odgovorno za neostvarenje očekivanja u vezi s tim. U tom smislu, A.T.T. d.o.o. predlaže konzulatcije s odgovarajućim stručnjakom, koji će biti u mogućnosti dati savjet prilagođen konkretnoj situaciji.
  • Stranicama www.att-stop.hr se pristupa putem Interneta. Internet je internacionalna računalna mreža koju A.T.T. d.o.o. direktno ne kontrolira, već je na nju samo vezano te zbog toga ne može garantirati dostupnost servisa i informacija koje direktno ne kontrolira.
  • A.T.T. d.o.o. može u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti podatke pohranjene na www.att-stop.hr.
  • Elektronska pošta (e-mail) s osobnim podacima po kojima je moguće identificirati osobu s pitanjem ili komentarom koriste se isključivo u svrhu ispunjenja zahtjeva klijenata. Možda će takav e-mail biti poslan drugim zaposlenicima koji mogu bolje odgovoriti na postavljena pitanja. Pri tome, A.T.T. d.o.o. je slobodno koristiti ideje, nacrte, know-how ili tehnike sadržane u takvim porukama za bilo koju svrhu uključujući primjerice razvoj, proizvodnju ili marketing proizvoda sadržanih u takvim porukama. Slanje privatnih poruka putem elektronske pošte na Internetu može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih osoba ili pogrešnoj dostavi. A.T.T. d.o.o. ne odgovara za sigurnost i privatnost takvih poruka.